Sony Ericsson aduce în România telefonul Walkman W880i. Acesta este construit pe succesul modelelor de top precum W810 şi extinde experienţa de utilizare a telefoanelor Walkman. Cu grosimea de numai 9,4 mm, W880/W888 este cel mai suplu telefon Sony Ericsson de până acum şi combină experienţa unui telefon Walkman cu cea a unui echipament care poate fi strecurat în orice buzunar. Cardul Memory Stick Micro (M2) cu capacitatea de 1GB disponibil în pachet, oferă spaţiu suficient pentru stocarea de până la 900 de melodii, iar aplicaţiile revoluţionare pentru muzică (precum Walkman Player 2.0 si Disc2Phone) permit încărcarea melodiilor în telefon şi apoi căutarea acestora în playlist cu uşurinţă. Toate acestea plus o cameră de 2 megapixeli sunt disponibile într-un telefon UMTS, suplu ca o carcasă de CD.

W880i reprezintă un punct de referinţă în portofoliul telefoanelor Walkman. Deşi este fără îndoială unul dintre cele mai suple telefoane cu player de muzică şi capacitate de 1GB, adevărata lui frumuseţe stă în finisajul său cu oţel şi variantele de culori ale carcasei: Steel Silver sau Flame Black.

Bineînteles că W880i este mai mult decât un telefon cu design atrăgător. Aplicaţia de gestionare a muzicii Disc2Phone îi permite utilizatorului să-şi transfere cu uşurinţă melodiile din PC, direct în telefon. Cu ajutorul funcţiei de redare audio live prin Bluetooth, utilizatorul poate asculta wireless muzica cu un headset stereo Bluetooth precum HBH-DS970, fie direct la combina audio de acasă sau din maşină (cu ajutorul receptorului audio BluetoothTM MBR-100). Toate aceste funcţii au fost încorporate fără a face vreun compromis în ceea ce priveşte autonomia, un aspect extrem de important pentru un telefon cu funcţii audio avansate. Cu W880i asculţi până la 18 ore de muzică în continuu, iar modul de zbor permite închiderea funcţiilor de telefonie acolo unde folosirea acestora este interzisă.

W880i Walkman este un telefon cu player audio, compatibil UMTS 2100 GPRS 900/1800/1900.
Specificaţii tehnice W880i:

Super-ofertă pentru Huawei P8 Lite ->>>

W880i
Muzică:
Card Memory Stick Micro (M2) de 1GB în pachet
Player Walkman 2.0
Redare audio de până la 18 ore
Mod zbor
Disc-2-phone
OMA DRM 2.0
TrackID
PlayNow
Redare audio Bluetooth cu profil A2DP
Imagine ÅŸi mesagerie Streaming audio/video
Cameră de 2 megapixeli
Interfaţă utilizator pe lungimea camerei
Picture Blogging
ÃŽnregistrare ÅŸi redare video

PictBridge
VideoDJTM
PhotoDJTM
Aplicatie Face warp
Mesagerie online
Conectivităţi Browser HTML complet, cu RSS
Apelare video
Bluetooth 2.0
Slot Memory Stick Micro (M2)
USB Mass Storage
Sincronizare PC ÅŸi Java MIDP 2.0
Design, dimensiunea ecranului şi rezoluţie

9,4 mm grosime
Finisaj cu oţel
Ecran TFT QVGA 1,8” 262k culori
Accesorii Receptor audio Bluetooth MBR-100
Headset stereo Bluetooth HBH-DS970
Bluetooth Watch
MBW-100
Disponibilitate ÅŸi versiuni UMTS 2100
GSM 900/1800/1900

Autonomie convorbire : Până la 6 ore şi 30 de min (GSM)
Redare muzică: Până la 20 de ore

Autonomie în standby: Până la 425 de ore
Disponibil pe pieţele selectate începând cu Q1 2007.
* Este vorba despre conţinut preinstalat în telefon. Numărul de melodii presupune ca acestea să fie în format eAAC+ (aproximativ 1MB melodia).