Sony Ericsson Z 710i este tot ce îți trebuie pentru poze și videoclipuri deosebite.

Navighează pe Web cu un browser HTML complet; rezervă bilete, verifică licitațiile online, fă cumpărături, descarcă conținut ” oricând dorești. Rapid. Alege-ți conexiunea Conectează-te rapid și simplu la PC pentru a sincroniza datele; conectează-te la Internet pentru email și navigare pe Web, cu sau fără fire. Acest telefon neted cu clapetă este dotat cu cea mai nouă tehnologie pentru transfer rapid de date. De ce să mai aștepți? Prin EDGE totul se mișcă mai rapid. Imagini, descărcări, email și Web.

Internetul mobil adevărat îți permite să navighezi pe Web și să gestionezi eficient emailul prin facilitățile oferite de telefon, oriunde te afli. Email instantaneu în telefonul tău mobil, exact ca în computerul de acasă. Mesajele sunt trimise direct în telefon, de îndată ce sosesc.Tehnologia wireless Bluetoothâ„¢ îți eliberează mâinile, iar dispozitivele tale comunică între ele fără complicații, pe o rază de până la 10 metri.

Modul simplu de a reda viața în imagini. Fă sau alege o poză, adaugă puțin text și public-o pentru prieteni și familie. Mai multe despre postarea în blog
Bucură-te în timp real de transmisii video de pe Internet – nu aștepți să se descarce, nu utilizezi spațiu de stocare în telefon, doar recepționezi. Savurează imaginile transmise sau înregistrate și muzica, utilizând Media playerul integrat. Sunt acceptate câteva formate de fișiere.