TP-Link extinde portofoliul de terminale smartphone Neffos cu modelul C7, destul de bine dotat și un un preț accesibil. Furnizorul de echipamente de rețea nu renunță la ambiția de a avea un smartphone în ofertă sub brandul Neffos.

TP-Link, furnizor global de echipamente de rețea cunoscut pentru routere și switch-uri, a lansat la Mobile World Congress 2018 un nou model accesibil de smartphone, Neffos C7. Terminalul nou vine cu un design ergonomic și o cameră frontală luminoasă și precisă, de 8 megapixeli, pentru selfie-uri și conferințe video. Modul Real-Time Beautify permite previzualizarea în timp real a opțiunilor de înfrumusețare în timp ce utilizatorii pot surprinde imagini perfecte, fidele, cu doar o singură atingere.

Realizarea autoportretelor în condiții de lumină slabă nu mai e o problemă, mulțumită funcției de bliț a ecranului. Și, dacă e nevoie ca mai multe persoane să încapă în cadru, camera frontală cu unghi larg de 86 de grade va permite acest lucru. Selfie-urile pot fi îmbunătățite și corectate cu ajutorul software-ului ArcSoft. Nu mai pierzi niciun moment pe care l-ai putea împărtăși cu ceilalți cu noua camera foto principală a C7 care încorporează phase-detection auto-focus.

Împreună, cele două camere fac mai ușoară decât oricând surprinderea de imagini și materiale video uimitoare din orice unghi, atât ziua cât și noaptea. Pentru a îmbunătăți utilizarea zilnică, smartphone-ul încorporează un ecran IPS-LCD de 5.5 inci care permite redarea de emisiuni TV și filme, rularea de jocuri și navigarea pe rețelele sociale. Ecranul asigură vizibilitate chiar și în lumina puternică a soarelui, fiind astfel perfect pentru călătorie, dar și pentru vizionarea de filme, acasă.

Neffos C7 este dotat cu un senzor de amprentă, care oferă un grad mai mare de securitate și care asigură deblocarea și activarea ecranului în 0.2 secunde. Smartphone-ul este dotat cu un procesor octa-core tactat la 1.5 GHz care, alături de memoria RAM de 2 GB asigură funcționarea fără probleme a aplicațiilor. Neffos C7 are suport pentru card microSD, pentru extinderea capacitatății de stocare până la 128 GB.

Neffos C7 va fi disponibil în variantele de culoare Cloudy Gray și Sunrise Gold. Revin cu informații despre preț atunci când se va anunța lansarea comercială.