Conform zvonurilor, Xiaomi Mi Mix 2 ar putea fi lansat pe 23 mai. Continuă seria care a fost deschisă anul trecut de super-telefonul Mi Mix.

Sursa: GizmoChina

Primul model Xiaomi Mi Max a fost lansat anul trecut pe 10 mai, dar a ajuns pe piață destul de târziu, iar eu am reușit să-l văd abia anul acesta, la Mobile World Congress. Totuși, este primul smartphone modern care a făcut marginile ecranului extrem de subțiri, au trasat practic tendințele anului 2017. Sunt foarte curios care vor fi noutățile pentru 2017.

Ceva detalii tehnice aveam deja, Snapdragon 835, 6GB de RAM, ecran de 6.4 inch, AMOLED cu rezoluție 2K (2540×1440 pixeli), camera foto de cu senzor de 19 megapixeli, iar cea frontală are un senzor de 13 megapixeli, Android 7.1 Nougat și o interfață MiUi ajunsă la generația 9. Alții spun că va avea și variantă cu ecran Full HD, 4GB de RAM, camera foto de 12 megapixeli, frontala de 5 megapixeli, ba chiar și procesor Snapdragon 660, modelul nou abia lansat, care este mai economic. Circulă foarte multe variante. Sau poate chiar pregătesc mai multe modele, care unele mai accesibile, altele mai scumpe, în funcție de dotări, nu este deloc ceva nou.

Bateria de anul acesta ar putea fi de 5.000 mAh, în loc de 4.850mAh. Mi se pare interesant că poza prezentată acum nu are marginile atât de subțiri la ecran, cum vedem la Mi Max. De asemenea, e aiurea ca în momentul în care toate telefoanele de top au camere foto duale, acest model excelent să rateze tocmai acest trend. Dar, pe altă parte, să nu uităm că încă discutăm pe surse, facem speculații, nu avem informații oficiale cât de cât valide.

De asemenea, legat de preț circulă zvonuri de la 210 dolari la aproape 400 de dolari. În orice caz, prețul respectiv cred că va fi valabil în China, pentru că de obicei telefoanele ajung aici la prețuri mult mai mari.