ZTE ZMax Pro este un smartphone complet cu preț sub 100 de dolari. Nu este un monstru al performanței, dar este un smartphone decent cu un preț aproape imbatabil. La ora actuală se găsesc telefoane la 100 de dolari (400-450 de lei), dar majoritatea oferă o experiență de utilizare groaznică.

zte-zmax-pro-100672429-primary.idge-compressor

ZTE ZMax Pro are un ecran de 6 inch Full HD, este mare, dar unii utilizatori s-au obișnuit cu astfel de dimensiuni. Procesorul este Qualcomm Snapdragon 617, un procesor octa-core, Cortex A53 la 1.5 GHz, are 2GB de RAM, stocare de 32GB și slot microSD, are USB Type-C și Android 6.0, suportă tehnologie LTE 4G și are încărcare rapidă Quick-Charge 3.0. Conform PhoneArena are și mufă de USB 2.0, dar nu sunt sigur că informația e corectă. Dar ei au fost la lansarea oficială.

Camera foto ZTE ZMax Pro are senzor de 13 megapixeli, iar frontala este de 5 megapixeli. Bateria integrată este de 3.400 mh, deci veți avea autonomie bună. Nu veți câștiga competițiile de jocuri video, dar nici nu este un telefon slab, ieftin, făcut doar pentru preț mic. Bate foarte multe modele ieftine, chiar și pe unele cu preț mai mare. Dar ZTE au o problemă globală: ei nu au dorit să pună accent pe telefoanele bune care le fac și i-au lăsat pe noii jucători precum Xiaomi, Oppo, OnePlus și alții să devină foarte populari. Acum degeaba promovează telefoanele, pentru că este cam târziu pentru asta.

Au și la vârful gamei un telefon excelent, ZTE Nubia Z11, un model care concurează toate flagship-urile de anul acesta. Dar ZTE, ca și HTC, crede că lansarea este suficientă și că produsele se vor vinde singure. Ceea ce, în ziua de azi, nu prea merge. Trebuie promovate, testate, arătate publicului, trebuie să ai un brand cunoscut, vizibil, care se implică. Ca model, vedeți cum a crescut Huawei în ultimul timp.

Via