Allview E3 Living este cel mai nou model smartphone din gama E. Este actulizat, dar ramane un telefonaccesibil. Dispune de un display de 4,5 inch, flancat de două difuzoare frontale, vine cu Android 5.1.


  

Allview E3 Living

Pentru un smartphone ieftin include destul de multe chestii. Nu comentez dimensiunile, pentru mine 4.5 inch este prea mic, inutilizabil. Dar știu că exista fani ai terminalelor compacte. 

Modelul are însă conectivitate 5GHz WIFI și tehnologie  4G Dual Mode, cu standardele FDD si TDD. Adică este făcut pentru rețelele deultimă  generație , va avea viteză de net maximă. 
Allview E3 Living este gândit pentru persoanele care utilizează două cartele SIM. Device-ul are integrat un procesor quad-core, dispune de 1GB de RAM. 

Camera foto are senzor de 8 megapixeli și   dispune de funcțiile foto incluse în toate terminalele brașovenilor.  Terminalul dispune de un LED Flash frontal și funcția Beauty Face. Utilizatorii au posibilitatea de a realiza filmări Full HD și clipuri rapide cu ajutorul funcției preinstalate, Time Lapse.
Are doar 8GB memorie internă, ce poate fi suplimentată prin adăugarea unui card microSD. Smartphone-ul este un device ușor de utilizat ce poate fi controlat și prin gesturi simple. De exemplu, ecranul poat fi deblocat cu un simplu semn desenat pe ecranul închis.
Allview E3 Living este disponibil pe bază de precomandă începând de astăzi la pretul de 599 lei, iar livrarile vor începe din data de 15 septembrie.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!