Allview E4 este modelul mai avansat, mai scump, iar E4 Lite varianta mai accesibilă. Compania brașoveană actualizează seria E cu aceste două modele cu desing și tehnologie mai avansată, dar cu preț bun.

E4-poza-principala

Ecranul de 5 inch este IPS HD, construit cu ajutorul tehnologiei On-Cell. Ambele telefoane sunt dual-SIM și au tehnoogie 4G cu download de pȃnă la 150 Mbps, device-urile fiind dual-mode (FDD şi TDD).

Allview E4 are un procesor octa-core la 1,3GHz şi o soluţie grafică Mali T720, are 2 GB memorie RAM şi 16 GB memorie pentru stocare, care poate fi extinsă cu pȃnă la 32 GB – card microSD. Allview E4 Lite are procesor quad-core la 1,3GHz şi soluţia grafică Mali T720, numai 1 GB memorie RAM şi 8 GB memorie pentru stocare, dar are slot de carduri microSD.
Ambele telefoane rulează Android 5.1. Lollipop.

Camera foto de pe spate are senzor de 13 megapixeli cu autofocus, iar lentila are filtru UV. Camera frontală are senzor de 5 megapixeli.

Allview E4 şi E4 Lite sunt disponibile ȋncepȃnd de astăzi la precomandă, la preţ de 1049 lei şi respectiv 799 lei.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!