După ce a lansat primul smartphone cu baterie mare, P6 Energy, cei de la Allview au completat această serie cu două noi dispozitive: P5 Energy și P8 Energy, în funcție de opțiunile dorite de fiecare.

 

Allview P5 Energy
Allview P5 Energy

Allview P5 Energy

P5 Energy dispune de un procesor quad-core 64-bit la 1GHz , memorie Flash de 16GB ce poate fi extinsă cu un card microSD de pȃnă la 32 GB. Dispozitivul rulează Android 5.1 Lollipop şi are un display IPS OGS de 4,5″ cu rezoluţie 854×480 pixeli. Camera principală are senzor de 5 megapixeli, iar cea frontală de 2 megapixeli.

Allview P5 Energy are integrat un acumulator de 4000 de mAh. Este un terminal dual-SIM şi oferă conectivitate 4G pe ambele SIM-uri, compatibilă cu standarde 4G, FDD şi TDD.

Terminalul este disponibil pe bază de precomandă ȋncepȃnd de astazi la preţul de 649 Lei, iar livrările vor ȋncepe din data de 01 octombrie 2015.

Allview P8 Energy
Allview P8 Energy

Allview P8 Energy

Allview P8 Energy are o baterie de 6.000 mAh, dacă nu mă înșel este cea mai mare de pe piață. Acumulatorul este format din două celule SDI, fiecare avȃnd circuite de ȋncarcare dedicate care, ȋmpreună cu tehnologiile pe care le utilizează oferă avantaje precum: ȋncărcare rapida, consum redus de energie şi posibilitatea de a ȋncărca alte device-uri mobile.

Utilizatorii pot folosi device-ul ȋn stand-by pȃnă la 750 de ore, pȃnă la 57.5 ore de convorbire, pȃnă la 120 ore de muzică, pȃnă la 12 ore de jocuri online, pȃnă la 23 ore de vizionare filme (11 filme) si pȃnă la 20 de ore navigare pe internet. Pe scurt, pȃnă la 4 zile de funcţionare ȋn care utilizatorii beneficiază de toate funcţile unui smartphone. Pe langă aceste performanţe incredibile, P8 Energy dispune de un sistem de management inteligent al consumului de energie, care prin activarea uneia dintre urmatoarele funcţii, poate prelungi timpul de funcţionare al device-ului: Mod Normal şi Mod Extrem (cu 5% energie ȋn baterie utilizatorii beneficiază de 32 ore ȋn stand-by şi 3 ore ȋn convorbiri ȋn acest mod). Circuitele de ȋncărcare combinate cu un ȋncărcător raid, capabil să-şi ajusteze tensiunea şi curentul ȋntre 12V/1,3A şi 5V/2A, oferă o mai buna disipare a căldurii pe perioada ȋncărcării şi o ȋncărcare mai rapidă.

Allview P8 Energy are un display de 5,5 inch şi rezoluţie de 1280×720 pixeli, protejat de o sticlă rezistentă la zgȃrieturi Corning Gorilla Glass 3. Procesorul este quad-core 64-bit la 1,3 GHz şi rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. De asemenea vine cu 2GB memorie RAM şi pȃnă la 144GB memorie de stocare, adăugȃnd un card microSD de pȃnă la 128GB suplimentar faţă de memoria internă de 16GB. Acesta dispune de 2 camere foto de 13 megapixeli pe spate, respectiv 5 megapixeli frontală, şi de un sistem audio DTS pentru un sunet redat clar recomandȃnd device-ul ca fiind unul perfect pentru relaxare sau divertisment.

Allview P8 Energy este disponibil pe bază de precomandă ȋncepand de astăzi la preţul de 1349 Lei, iar livrările vor ȋncepe din data de 06 ctombrie 2015.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!