Allview P6 eMagic a fost lansat oficial astăzi alături de noua aplicație Magic Touch. Este o soluție de multitasking, care permite trecerea rapidă de la o aplicație la alta fără a mai reveni în meniul principal.

Allview P6 eMagic 2

Allview P6 eMagic

Noul terminal este primul model care vine cu aplicația Magic Touch. Are un ecran de 5 inch cu rezoluția standard 854×480 pixeli, acoperit cu sticlă 2.5D, este dual-SIM, cu procesor quad-core la 1.3GHz, procesor grafic Mali 400, memorie RAM 1GB. Stocarea internă este de 16GB, dar are slot de carduri microSD. Vine cu Android 5.1.

P6 eMagic are camera foto de pe spate de 8 megapixeli, iar cea frontală de 2 megapixeli. Bateria integrată este de 2.300 mAh, iar telefonul vine cu o soluție specială pentru a reduce consumul de energie, crezând autonomia.

Smartphone-ul este disponibil de astăzi, pe bază de precomandă, la prețul de 499 lei, livrările vor începe din 8 aprilie 2016.

Aplicația Magic Touch

Prin activarea aplicației Magic Touch utilizatorii vor avea la dispoziție un meniu lateral în care pot adăuga până la 15 aplicații favorite. Acestea le vor rămâne la îndemână, indiferent unde ar naviga. Fiind un widget intuitiv, Magic Touch se poate alinia în dreapta sau stânga ecranului, în funcție de mâna cu care utilizatorul folosește terminalul.

Sunt curios dacă vor face aplicația disponibilă și pentru alte terminale sau va veni doar pe telefoanele noi.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!