Allview P6 Pro, un model despre care v-am scris încă de la primele zvonuri, a fost lansat oficial. Este un model bine dotat, cu un design special, dar care are un preț de 749 lei.
Este un model 4G LTE compatibil cu banda 38 TDD folosită de RCS RDS Digi Mobil.

Allview P6 PRO (2) (1)

 

Allview P6 Pro

Este un smartphone dual-SIM cu tehnologie 4G / LTE (FDD și TDD), are o baterie Sony de mari dimensiuni, 3140mAh, iar încărcătorul este de 2A și are tehnologie Fast Charing. Sistemul de sunet include o incintă acustică cu radiator pasiv, pentru un nivel crescut al sunetului si calitate maximă a redării. În plus, are un difuzor de tip dual voice coil, de mari dimensiuni, cu două bobine care lucrează în tandem. Telefonul beneficiază și de unul dintre cele mai avansate amplificatoare digitale de tip NXP.

Allview P6 Pro are un display de 5 inch HD IPS cu rezoluția 1280×720 de pixeli. Funcția „Smart awake” permite activarea ecranului printr-o apăsare codată pe ecranul închis. Sunt mai multe comenzi: ecranul se deblochează la dubla atingere, iar desenarea unei simple litere pe ecran conduce direct către aplicația dorită.

Allview P6 Pro dispune de un procesor quad-core pe 64 de biți, soluție grafică Mali T720, doar 1 GB de RAM. Stocarea internă este de 8Gb și are slot de carduri pînă la 128GB. Vine cu platforma Android 5.1, camera foto pe spate are un senzor de 8 megapixeli, iar cea frontală este de 5 megapixeli.

Allview P6 Pro poate fi pre-comandat, iar livrările sunt după 13 noiembrie.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!