Cei de la Allview au lansat astăzi o nouă campanie de promovare pentru lansarea unui telefon nou. Dacă înțeleg corect din clipul de mai jos, se pregătește Allview P8 Energy Mini.
Allview P8 Energy mini

Brașovenii au avut succes anul acesta cu seria Energy, modelele cu baterie de mare capacitate au prins bine la public. Sunt și bine dotate hardware și au un design special. Din imagini apare la un moment și modelul Mini, după părerea mea va fi compact, probabil cu ecran de 4.7 inch. Poate chiar mai mic. Sunt curios dacă va fi apreciat la fel de mult ca și varianta mare…

Allview P8 Energy a fost cumpărat pentru că are o baterie atât de mare încât poți încărca cu el alte dispozitive. De exemplu un telefon cu autonomie mică sau un modem 4G. Dar modelul compact nu știu dacă va avea o capacitate comparabilă… Cum aflu ceva, revin pe tema asta.Cum vi se pare, ați cumpăra un astfel de model?

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!