Allview P8 Energy Pro la Mobile World Congress 2016, a doua zi după lansarea X3 Soul Pro. Din păcate nu am ajuns la acest eveniment, dar vă redau câteva informații despre acest model, interesant în felul său.
Update: ofertă de Paște… Pe lângă ochelarii Visual VR gratuit, flagship-ul Allview P8 Energy PRO le aduce cumpărătorilor săi și un cadou deosebit de practic în realitatea familiară tuturor: un pachet complet de servicii de garanție. Clienții Allview care achiziționează smartphone-ul P8 Energy PRO vor beneficia gratuit de Extragaranția care protejează dispozitivul timp de 3 ani, cu un an mai mult decat varianta standard.

Allview P8 Energy ProAllview P8 Energy Pro este practic al doilea vârf de gamă prezentat de brașoveni. Mie îmi place design-ul ales anul ăsta, dotările sunt ok, dar prețurile sunt măricele. X3 Soul Pro este 1.999 lei, iar acest model vine cu un preț de 1.899 lei. Da, sunt și bine dotate, au și design, dar este un pic la limită.

Allview P8 Energy Pro are display de 6 inch, Full HD și cu sticlă curbată 2.5D,  procesor octa-core la 1.3GHz, 3GB de RAM, stocare de 64GB și card microSD, tehnologie 4G pe ambele SIM-uri. Camera foto are senzor de 13 megapixeli, iar cea frontală de 5 megapixeli, iar atuul său, dincolo de design și dotări este bateria de 5.020 mAh, care poate să reîncarce chiar și alte telefoane. Practic are o autonomie de 3 zile, iar cu modul special de economisire a energie, Mod Extrem, poate ține mult și bine. Poate fi un back-up phone de mare succes. Poate fi înlocuitor de tabletă. Poate fi modem 4G pentru orice ocazie. Poate fi acumulator extern pentru al telefon. Este un dispozitiv care are multe utilizări și care pe de o parte merită investiția.

Tehnologia Fast Charging asigură încărcarea rapidă. În doar 10 minute acumulatorul se încarcă în proporție de 10%, energie suficientă pentru 22 de ore și jumatate de utilizare în Mod Extrem.

Chiar și copiii au o secțiune specială care poate fi personalizată și care le permite părinților să păstreze controlul asupra aplicațiilor accesate de cei mici sau a timpului petrecut în acest fel. Ieșirea din Lumea Copiilor se face doar pe bază de parolă.

Smartphone-ul este disponibil pe bază de precomandă, iar livrările vor începe la sfârșitul lunii aprilie 2016.