Compania din Brașov, despre care se zvonește că a scăzut mult în vânzări la început de 2017, a lansat astăzi modelul Allview P9 Energy Lite, ediția 2017. Terminalul aduce un body metalic, are senzor frontal de amprentă și are o cameră de selfie-uri de 8 megapixeli.

Allview P9 Energy Lite 2017 este un smartphone cu baterie de 4.000 mAh, cu tehnologie de încărcare rapidă – cu o încărcare de doar 12 minute echivalează cu 100 de minute de convorbire sau browsing sau peste 1.300 de fotografii realizate – spun ei. Camera foto principală are senzor de 13 megapixeli cu autofocus și dispune cum spuneam de o cameră frontală de 8 megapixeli.

Procesorul ar fi un Mediatek octa-core, evident versiune economică, menită să crească autonomia, dar care vă oferă o experiență de utilizare mai slabă. Totuși, dispune de 3GB memorie RAM, probabil se descurcă în majortatea aplicațiilor. Telefonul are un ecran de 5.2 inch IPS HD (720p), acoperit cu o sticlă curbată 2.5D. Stocarea internă de 32GB poate fi extinsă prin utilizarea unui card microSD de până la 128GB, in regim single-SIM (cardul de memorie folosește un slot de SIM-uri).

Dispozitivul oferă conectivitate 4G în ambele standarde, FDD și TDD, alternativ, pe ambele SIM-uri. Prețul Allview P9 Energy Lite 2017 este de 999 lei, iar livrările vor începe din 23 iunie.

Ca să le stric și mai tare anunțul, vă spun le Le Eco Le Max 2 este doar vreo 1050 de lei și are dotări mult mai bune. Și mai sunt și altele, care pe lângă un brand serios, oferă dotări hardware puternice, la un preț echitabil. Dar e greu să te uiți ce face concurența și să te gândești ce poți tu să faci mai bine decât ei 🙂