Allview continuă promovarea modelului P8 Energy Mini, care a ieșit la iveală la finalul anului trecut, dar care nu este încă lansat oficial. Revin imediat cu detaliile după ce va avea loc lansarea oficială.

Allview P8 Energy mini

De data asta numele Allview P8 Energy Mini iese la iveală într-o imagine oficială. Informația oferită este limitată, știm deocamdată doar că ecranul este acoperit cu sticlă ranforsată 2.5D, adică este ușor curbată pentru rezistentă și pentru a oferi o imagine mai bună. Este mai plăcut la atingere, iar de obicei sticla 2.5D era folosită doar la terminale vârf de gamă.

Anul trecut, cei de la Allview au descoperit o nișă interesantă pe care au lansat multe modele noi: cea a terminalelor cu baterie de mare capacitate, care au autonomie mare, dar în același timp pot fi folosite și ca baterie externă pentru a încărca alte dispozitive mobile.

Modelul existent pe piață, Allview P8 Energy, are un ecran de 5.5 inch și baterie de 6.000 mAh. Eu cred că varianta mini a acestui telefon va avea ecran de 4.7 inch, pentru cei care sunt mai preocupați de terminalele compacte. De asemenea, este plauzibil ca prețul Allview P8 Energy Mini să fie mai mic decât prețul P8 Energy (1.300 de lei).