Allview a lansat recent smartphone-ul dual sim cu Android botezat V1 Viper. Nu am ajuns la eveniment, dar produsul stârnește deja discuții, așa că merită menționat. Brașovenii au urmat principalele trenduri din industrie – au lucrat la design, au pus tehnologie de ultimă generație, iar prețul, deși mare pentru România, este ok dacă ne gândim la competiție. Dar să detaliem.

Allview V1 Viper
Allview V1 Viper

Allview V1 Viper

Terminalul smartphone are un display IPS cu diagonala de 4,7 inch, rezoluție 1280 x 720 pixeli și densitate 312dpi. Procesorul este un Cortex A7 quad-core la 1,2 GHz. Mmeoria RAM este de doar 1GB, iar acceleratorul grafic este PowerVR SGX 544. V1 Viper dispune de un modem 3G+ la 21,6 Mbps. Ecranul este acoperit cu Gorilla Glass. Toate astea la un preț de 1.300 de lei.

Terminalul vine direct cu Android 4.2 Jelly Bean. Camera foto are senzor de 8 megapixeli și filmează Full HD. De data asta au utilizat și o tehnologie Yamaha pentru sunet mai bun, plus Digital True Surround și căști integrate mai bune.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Abia aștept să-l testez.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.