Allview V2 Viper i a fost lansat oficial astăzi, este un smartphone cu display de 5 inch, procesor quad-core la 1,3GHz și platforma Android 5.1 Lollipop.

Allview V2 Viper i
Allview V2 Viper i

Smartphone-ul Allview V2 Viper i este disponibil de astăzi la precomandă, la prețul de 499 lei. Livrările vor începe din 10 decembrie.

Este adevărat, ecranul este 720p și nu Full HD, iar procesorul este unul economic, nu de mare putere. Are doar 1GB de RAM, accelerator grafic Mali 400, stocare de 16GB și slot de carduri de memorie. Camera foto de pe spate are un senzor de 5 megapixeli, iar frontala de numai 2 megapixeli.

Bateria integrată în acest model are 2.000 mAh. Este un telefon subțirel, care arată destul de bine, iar prețul este foarte mic. Probabil principalul avantaj va fi tocmai acesta.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!