Allview V2 Viper S are un preț de 1.150 de lei și a fost lansat oficial azi. Producătorul promite “viteze mari” pentru cei dispuși să-l creadă. Procesorul este un octa-core Cortex-A53, nu tocmai cea mai fericită alegere.

allview-v2-viper-s

Allview V2 Viper S are tehnologie 4G în standardele FDD și TDD. Procesorul Mediatek e susținut de 3GB de RAM și 32GB de stocare plus carduri de memorie microSD. Ecranul este de 5.5 inch Full HD.

Terminalul are o camera foto principală cu senzor de 16 megapixeli, care are trei led-uri flash pentru a face poze atunci când nu aveți suficientă lumină. Camera frontală are un senzor de doar 5 megapixeli.

Allview V2 Viper S este disponibil pe bază de precomandă începând de astăzi, la prețul de 1.149 lei, iar livrările vor începe la sfârșitul lunii octombrie.

Ca nivel de preț / dotări, pe acest segment recomand Huawei P9 Lite.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!