Allview V3 Viper, un smartphone ieftin anunțat de ceva vreme, a fost lansat oficial azi. Are un ecran cu diagonala de 5.5 inch și format 18:9, cu margini subțiri, iar sistemul de operare este Android 8.0 Oreo.

Terminalul are spatele ușor curbat, este mai subțire și mai îngust decât varianta anterioară. Procesorul este unul mediocru, din gama low-cost, un quad-core la 1.25GHz, cu un accelerator grafic Mali T720 M2, posibil să fie Mediatek MT6737, nu este foarte clar specificat. Are 3GB de RAM, ceea ce va oferi o experiență decentă, iar stocarea internă este de 32GB, poate fi extinsă cu un card de memorie.

Camera foto de pe spate este de 13 megapixeli și are pe față un senzor relativ similar, tot de 13 megapixeli, pentru fotografiile selfie. Telefoanele Allview vin cu un asistent virtual care înțelege limba română, sunt sigur că s-au distrat foarte mulți cu el. Pe mine nu mă pasionează foarte tare, am testat Siri, Google Assistant, Alexa, nu e genul meu să vorbesc cu dispozitivele. 4

Merită menționat că Allview V3 Viper are o baterie de 3000mAh. Este disponibil la prețul recomandat de 899 lei. După cum știți, istoria de reclamații la adresa Allview este lungă, așa că nu vă pot recomanda acest model. Dacă doriți un smartphone ieftin, lăsați-mi un comentariu și vă recomand modele pe care le-am testat și sunt în regulă.