Allview Viper i este cel mai ieftin model din această gamă, care are dotări decente și un preț mai bun, dar concurează cu alte 500 de terminale accesibile cu detalii și preț similar. Este un dual-SIM cu Adroid, display de 4,7 inch, procesor quad-core la 1,3GHz, 1GB de RAM, GPU Mali 400, cameră foto de 8 megapixeli. Un avantaj ar fi că aveți 3G pe ambele cartele, un lucru rar la modelele ieftine, dar nu neapărat ceva util. De asemenea vine cu GPS de la Sygic, care are oricum o aplicație gratuită în Google Play.

Allview Viper i
Allview Viper i

Allview Viper i

Modelul este disponibil în trei culori: roz, galben şi albastru. Se pot cumpăra separat și capace de protecție de diverse culori. Ecranul este protejat la zgârieturi printr-o tehnologie diferită, nu e Gorilla. Camera foto permite filmarea Full HD și are pe ecran o cameră de 2 megapixeli pentru chat și poze selfie. Telefonul are și tehnologia audio Yamaha cu care Allview se laudă peste tot.

Allview Viper i este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI

Telefonul ajunge în magazine din 15 mai 2014 la preţul de 799 lei.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!