Allview X2 Soul Lite este cel mai ieftin din gama asta, dar e bine dotat. Are un design ok, display IPS HD și este dual-SIM. Oferă acces la tehnologia 4G și viteze de download de pînă la 150Mbps.

Allview X2 Soul Lite

Allview X2 Soul Lite are un procesor quad-core la 1.3GHz și o soluție grafică Mali T720 cu doar 1 GB de RAM și sistemul de operare Android 5.0 Lollipop. Stocarea internă este de 16 GB, dar poate fi extinsă prin adăugarea unui card microSD de până la 128 GB.

Camera principală are senzor de 8 megapixeli, iar bateria integrată este de 2.400 mAh, peste media terminalelor de aceste dimensiuni. Include un sistem de sunet DTS pentru a asculta muzică fără căști.

Allview X2 Soul Lite include interfața nouă cu funcția Chameleon. Aceasta permite adaptarea culorilor interfaței în funcție de culorile din mediul înconjurător.

Telefonul este disponibil începând de astăzi pe baza de precomandă la prețul de 699 lei, livrările începând din data de 12 octombrie.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!