Brașovenii de la Allview au prezentat azi o funcție interesantă a terminalului X2 Xtreme, care permite realizarea unor super-fotografii la 120 de megapixeli. Camera foto integrată are un senzor de 24 de megapixeli, dar prin combinarea software a imaginilor realizate se poate ajunge la fotografii la 120 de megapixeli, de dimensiuni pînă la 106×80 cm.

Vedeți funcția Super Picture aici:Dacă o poză normală la calitate maximă are 8MB, cu funcția Super Picture poza are 27,5 MB și veți avea suficientă informație încât să faceți zoom în imagine. Din păcate nu am testat acest model de telefon și nu știu cum merge funcția exact, este posibil ca fotografia să fie realizată mai încet și de asemenea va fi o provocare pentru spațiul de stocare integrat. Dar sunt curios să testez Super Picture.

Funcția este disponibilă în meniul de la aplicația de cameră foto preinstalată pe Allview X2 Soul Xtreme.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!