Allview X4 Soul este primul lor smartphone cu tehnologie foto dual camera, un model dotat, dar destul de scump. Moda asta cu careme duale a fost lansată anul trecut de LG G5, apoi preluată de Huawei P9 și de multe alte telefoane, inclusiv iPhone 7 Plus. Acum vine rândul Gionee, compania chineză care produce telefoanele Allview, să lanseze o soluție de acest gen. Nu vă așteptați la rachete.

Allview X4 Soul

Cei de la Gionee au ales varianta cu două camere diferite, camera principală de 13 megapixeli, cu o deschidere a difragmei f/2.0, iar ceade-a doua cameră, de 5 megapixeli, preia informații despre profunzimea câmpului vizual pentru a obține un efect de blur în fundal. Camera frontală Allview X4 Soul include Flash Selfie și un unghi larg de vizualizare de 80 de grade pentru a cuprinde în imagini și grupurile mai mari de persoane.

Terminalul este realizat în proporție de 97% din metal, stă bine în mâna utilizatorului. Display-ul este IPS FullHD cu diagonala de 5,5 inch cu sticlă curbată 2,5D. Ecranul e protejat de Corning Gorilla Glass. Procesorul este octa-core la 2.0 Ghz, are 4GB de RAM și memoria internă de 64GB, ce poate fi extinsă cu un card de memorie pînă la 128GB. Telefonul este dual-SIM, dar dacă vreți card de memorie se ocupă unul dintre SIM-uri.

Pe scurt, este un terminal care arată bine, este bine dotat, dar are un preț relativ măricel. La 1700 de lei găsiți inclusiv terminale flagship de anul trecut. Plus modele de top de anul acesta. Este greu să alegi un Allview în aceste condiții, cunoscând trecutul lor.

Allview X4 Soul protejează are un senzor frontal de amprentă, pentru a proteja mai bine conținutul. Telefonul este disponibil începând de astăzi online la prețul de 1.699 lei. Va fi lansat în oferta Digi Mobil în următoarele săptămâni.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!