Allview X4 Soul Infinity va încorpora într-o carcasă de 5″ un display cu 15% mai mare decât în mod obișnuit. Allview își propune ca raportul dintre dimensiunea ecranului și mărimea dispozitivului să atingă 80%, valoare care plasează X4 Soul Infinity în topul primelor 10 produse din lume care se mențin în această proporție. Evident, imaginea este realizată pe calculator și nu redă un telefon real.

Allview X4 Soul Infinity

Compania Allview continuă să insiste că a realizat proiectarea telefoanelor, în ciuda faptului că foarte multe modele sunt telefoane Gionee redenumite Allview. La fel cum insistă cu poziția de lider pe piața locală, când ultimele studii arată o cădere puternică pe zona de smartphone.

Managerul Allview spune că a comandat 50.000 de ecrane de acest gen, ceea ce ar însemna că speră să vândă tot atâtea terminale. Sau măcar o mare parte dintre ele.

Allview X4 Soul Infinity a fost anunțat la începutul acestui an, sub forma unei imagini asociate lunii august în calendarul Allview, trimis către colaboratori și parteneri. Până acum, specialiștii Allview au dezvoltat multiple variante ale acestui produs, proiectat pentru o utilizare rapidă și confortabilă. Forma finală în care vor fi integrate subansamblele smartphone-ului X4 Soul Infinity va fi dezvaluită pe măsură ce acestea vor fi finalizate.

Marca Allview X4 Soul Infinity a fost înregistrată la European Union Intellectual Property Office (EUIPO). Rămâne de văzut cum va arăta telefonul final, ce detalii tehnice va avea și care va fi prețul.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!