Allview X4 Soul Lite este un smartphone accesibil, dar care aduce o cameră foto duală. Senzorul este de 13 megapixeli, iar lentila f/2.0, cel de-al doilea senzor este folosit pentru a prelua informații despre adâncimea de câmp și permite realizarea efectului bokeh, specific camerelor foto avansate.

Allview X4 Soul Lite are camera frontală de 8MP, f/2.0. Are un procesor octa-core și este disponibil în două variante de memorie: 3GB RAM și 16GB spațiul de stocare sau 4GB RAM și 32GB memorie Flash. Sistemul de operare este Android 7.0 Nougat.

Telefonul oferă conectivitate 4G Cat6, cu viteze de download de 300Mbps, duble în comparație cu 4G Cat4. Conectivitatea se realizează în ambele standarde, FDD și TDD, alternativ, pe ambele SIM-uri încorporate. Dispune de un acumulator de 3.000mAh.

Allview X4 Soul Lite are display IPS Full HD de 5.5 inch utilizează tehnologia inovatoare LTPS (Low Temperature Poly Silicon LCD), care asigură o saturație superioară a culorilor, contrast și stralucire sporită, dar și o viteză mai mare de reacție și consum redus de energie, în comparație cu alte tipuri de display.

Modelul este disponibilla precomandă la prețul de 1.199 lei (varianta 3GB) și 1349 lei (varianta 4GB). Livrările vor începe din 26 iunie.

Rămâne un preț exagerat pentru ceea ce oferă, după cum scriam aici.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!