Compania brașoveană a lansat astăzi noul flagship al seriei Soul, Allview X4 Xtreme. Este un model cu procesor Mediatek Helio P25, 4GB de RAM, 64GB de stocare, cu ecran de 6 inch.
allview X4 Xtreme

Allview X4 Xtreme oferă autonomie crescută cu un acumulator de 4.550 mAh. Procesorul Helio P25, are frecvențe de până la 2,5GHz , fiind mai performant decât cel de pe X2 Soul Pro. Memoria RAM de 4GB, de tip DDR4 asigură o viteză de procesare cu 70% mai mare și un consum de energie cu 50% mai redus în comparație cu memoria de tip DDR3. Memoria Flash de 64GB poate fi extinsă printr-un card microSD de până la 256GB în regim single SIM.

Camera frontală are senzor de 20MP, echipată cu 5 lentile, cu deschidere a diafragmei f/2.0, oferă selfie-uri luminoase chiar și atunci când lumina lasă de dorit. Pe spate are cameră foto duală, doi senzori, unul de 13MP, respectiv 5MP, lentilele fiind f/2.0.

Ecranul e mare la 6 inch, este IPS Full HD. Allview X4 Xtreme este prevăzut cu senzor de amprentă ce îi asigură deblocarea în doar 0,2 secunde.

Telefonul Allview X4 Xtreme este disponibil de astăzi, pe bază de precomandă la prețul de 1.899 lei, iar livrările vor începe din 11 iulie. În perioada de precomandă, clienții care achiziționează smartphone-ul X4 Xtreme beneficiază de un voucher de 300 de lei.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!