Cei de la Allview pregătesc lansarea P6 Pro, un smartphone cu design special și tehnologii noi, dar despre care nu avem încă multe detalii. Zilele trecute au anunțat că va fi dotat cu o tehnologie de sunet specială.

Allview P6 PRO
Allview P6 Pro

Alview P6 Pro va avea și un design special, după cum vedeți în poza de mai sus, este bine realizat.
Sistemul de răcire pentru procesor este reproiectat, iar camera foto pare de bună calitate.
Deocamdată Allview are pe piață două modele P6, modelul Energy cu baterie de 5.000 mAh, procesor quad-core, memorie RAM de 1 GB, ecran de 5 inch cu rezoluție de 1280×720 pixeli. Pe spate are o cameră foto de 8 megapieli, iar frontala este de 2 megapixeli. Bateria ar trebui să țină 24 de ore de convorbiri telefonice sau 21 de zile în stand-by. Allview P6 Energy vine cu sistemul de operare Android 4.4.2. KitKat.

De asemenea au mai vândut P6 Qmax, un phablet cu ecran de 5.95 inch, ecran Full HD IPS, cu o densitate de 400ppi. Procesorul P6 Qmax este un octa-core Mediatek MT8392 la 1.7 GHz, are 1GB de RAM, iar bateria de 3.000 mAh.

Sunt curios de dotări va avea P6 Pro.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!