Cei de la HTC anunțaseră o posibilă supriză la IFA Berlin, pe 6 septembrie. Au avut într-adevăr o conferință de presă acolo și un mini-stand și nu au anunțat absolut nimic nou. Iar acum se pare că va fi pe 29 septembrie.
htc-even-29-septembrie
Pe conturile de social media taiwaneze a apărut un anunț, ba chiar a fost postată invitația de mai sus pentru 29 septembrie.

Imediat, toată lumea a tras concluzia: da, se vor lansa noile modele de terminale smartphone. Titulatura este clară: “The world best meets the best”.

Fanii HTC încă mai speră la un device nou care să concureze Galaxy S și iPhone, care să fie diferit într-un sens pozitiv și care să justifice achiziția.

Scepticii nu cred că HTC își mai poate reveni. Ca și Nokia sunt pe un val negativ din 2011. Dar spre deosebire de Nokia, cei de la HTC au refuzat să vândă compania , deși au avut o ofertă de preluare de la Asus.

Zvonurile vorbesc despre două modele vârf de gamă. HTC A9 sau Aero9 ar trebui să fie cel mai puternic smartphone din 2015. Ar avea un procesor cu 10 nuclee, deca-core, Mediatek Helio X20, cu două nuclee la 2.5GHz, patru la 2.0 GHz și patru la 1.4 GHz. Terminalul ar avea 4GB de RAM și o baterie de 3.500 mAh.

Detaliile tehnice sună bine, dar în realitate nu știm nimic contret și totul este pură speculație. Ar putea lansa altceva pe 29.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!