Galaxy S3 arată destul de aiurea pe alb, eu mereu îi pun tot felul de huse și accesorii, dar cel mai mișto este să ai telefonul favorit într-o culoare care să-ți placă. Am văzut vineri și Galaxy S3 brown și arată foarte mișto. Îmi place mai mult pe albastru, culoarea mea favorită. Dar pentru zona business, pe maro arată perfect.

Samsung Galaxy S3 brown
Samsung Galaxy S3 brown

Click pe imagine pentru mărire.

Vodafone are Samsung Galaxy S3 exclusiv pentru o perioadă. Nu cred că mai trebuie să vă reamintesc caracteristicile tehnice, este un smartphone foarte puternic, iar update-ul la Android 4.1 Jelly Bean îl face și mai bun. Dacă nu sunteți convinși, puteți reciti review-ul. La Vodafone poate fi cumpărat la abonament la un preț special între 169 de euro și 459 de euro, în funcție de opțiuni.

De exemplu, cu un abonament de 8 euro și opțiunea de Net cu 300 MB pe lună, prețul este 459 euro. Dacă urcați la abonament de 17 euro, prețul scade la 419 euro, iar cu Mega 25 este 379 de euro. Dacă adăugăm opțiuni de date scade și mai mult.

Cu abonamentul Mega 8 și internet 1GB este 369 de euro. Cu abonament Mega 25 și internet de 600MB, prețul este 299 euro.

În fine, cel mai bun preț pentru telefon este, evident, cu abonamentul cel mai scump. Cu Mega 25 și 1,5 GB de date, telefonul este doar 169 de euro.

Galerie foto

Lumina a fost destul de bună, dar strălucea carcasa, a trebuit să fac poze dintr-un unghi imposibil 🙂