Huawei P Smart 2019 este probabil cel mai bun smartphone pe care îl puteți cumpăra sub 1.000 de lei la ora actuală. Probabil există competitori, dar niciunul cu un procesor atât de performant. Cu design modern, camere foto bune și o baterie relativ mare.Dați play și dați subscribe pe Youtube să povestim despre tehnologie.

Huawei P Smart 2019 păreri la prima vedere

  • design-ul este foarte bun, probabil chiar inspirat de brandul Honor al Huawei, cu un spate lucios în degrade, care își schimbă nuanțele în funcție de cum bate lumina, dar nu este nici foarte lucios și nici nu alunecă din mână. Au păstrat mufa de căști 3.5 mm jack, ceea ce e bine. Au și radio FM integrat.
  • ecranul este de 6.21 inch, LTPS IPS LCD, cu rezoluție 2340×1080 pixeli, formatul 19.5:9 și 415 ppi. Zicea cineva că nu e luminos, o să fac și testul respectiv.
  • procesorul HiSilicon Kirin 710 este același de pe Mate 20 Lite, un smartphone foarte bun, dar ceva mai scump. Este un octa-core cu patru nuclee de mare putere ARM Cortex-A73, plus patru nuclee economice Cortex-A53. Este cu mult peste ce avea Huawei la modelele anterioare, de exemplu peste Huawei P20 Lite care costă și el chiar peste 1000 de lei. Deci îl bate la performanță chiar dacă are numai 3 GB de RAM. Iar asta te ajută în viața de zi cu zi, totul se mișcă mai rapid și nu mai ai lag sau alte probleme.
  • camerele foto sunt decente, de 8 megapixeli frontala și de 13 megapixeli cea de pe spate. O să le testez, dar presupun că se descurcă destul de bine.
  • vine cu Android 9 Pie și cu noua interfață, așa că are și din punctul ăsta de vedere avantaje față de modelele mai vechi. Desigur, nu vă așteptați să meargă ca un model de top, pentru că nu este. Dar la acest nivel de preț este foarte bun.
  • bateria integrată este de 3.400 mAh, ar fi mers un pic mai mare, ca la Mate 20 Lite, dar probabil s-au gândit că ar fi concurat prea tare cu acest model și l-ar fi scos de pe piață. Dar și 3.400 mAh ar trebui să reziste destul de bine, cu noul procesor și noul Android. Facem testele și vedem.
  • Un review compet Huawei P Smart 2019 urmează să fie gata cam într-o săptămână și până atunci, dacă aveți întrebări despre acest model, sunt aici, lăsați comentarii pe blog sau pe Youtube, cum vă place.