Moto X Force a fost lansat oficial pentru piața europeană, este o variantă a lui Droid Turbo 2 care se vinde în SUA. Terminalul Android este bine dotat, dar prețul mi se pare măricel.

Moto-X-Force-Droid-Turbo-2-Motorola

Motorola, sub conducerea Lenovo acum, a lansat anul ăsta două modele foarte interesante, X Play și X Style, iar acum X Force completează seria.

Terminalul are un display de 5.43 inch, cu rezoluție 2K (2560×1440 pixeli), densitate 541 ppi. Procesorul este Snapdragon 810 cu GPU Adreno 430, o combinație de top depășită momentan doar de Samsung cu procesoarele Exynos. Are 32/64GB pentru stocare internă și 3GB de RAM, camera foto cu senzor de 21 megapixeli, frontala de 5 megapixeli, baterie de 3760 mAh, deci o autonomie foarte bună. De asemenea, dispune de slot de carduri microSD și versiunea de Android 5.1.1.

Moto X Force este un telefon rezistent, care este protejat la apă sau praf, dar și rezistent la căzături sau vibrații, variații de temperatură. Certiicarea este IP68, iar ecranul este acoperit cu Gorilla Glass 4.

Conform informațiilor de pe blogurile internaționale, prețul pentru Europa ar fi de 499 lire sterline, deci nu va fi un terminal accesibil. Aștept însă informațiile oficiale pe această temă.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!