OnePlus 2, vârful de gamă al companiei chineze care a lansat hitul OnePlus One anul trecut, a fost lansat oficial și va fi vândut din august 2015. Prețul este mai mic decât spuneau anterior. Dotările hardware sunt foarte bune, iar terminalul nu arată rău deloc. Nu am greșit că l-am pus pe primul loc în top.

OnePlus2
OnePlus 2

OnePlus 2

Varianta de 16GB va costs 339 dolari, iar varianta de 64GB va costa 385 de dolari. CEO-ul companiei anunțase pe Twitter că prețul nu va fi peste 450 de dolari, așa cum vă scriam data trecută. Așa că prima surpriză este prețul.

Terminalul are un display de 5.5 inch Full HD, iar procesorul este Snapdragon 810 v2.1, cu 4GB de memorie RAM. Bateria integrată este de 3.300 mAh, destul de mare să treacă ziua. Chiar vine cu mufa USB Type-C, pe care o puteți vedea în prezentarea de mai jos. Noua versiune a procesorului a fost actualizată pentru a elimina probeleme cu temperatura, iar acceleratorul grafic este Adreno 430.

Camera foto are senzor de 13 megapixeli și autofocus pe bază de laser, camera frontală este de 5 megapixeli. Exită capace cu diverse culori sau materiale pentru spatele terminalului.

ads

OnePlus2-04

OnePlus 2 este un terminal dual-SIM cu suport pentru rețelele 4G.

Site-ul oficial este aici.