OnePlus a anunțat oficial azi lansarea flagship-ului de toamnă OnePlus 8T pe data de 14 octombrie.

Lansarea OnePlus 8T

Brand-ul OnePlus a anunțat că va dezvălui la nivel global cel mai nou flagship, OnePlus 8T, pe 14 octombrie la ora 17:00 ora României. Fiind un brand de top în segmentul smartphone-urilor, OnePlus își propune întotdeauna să ofere o experiență rapidă și ușoară utilizatorilor săi, punând accentul pe o combinație de hardware puternic și software performant. După lansarea la începutul acestui an a seriei OnePlus 8, prima gamă completă de smartphone-uri 5G a companiei, viitoarea OnePlus 8T va dispune de tehnologii noi și îmbunătățite, ceea ce va duce experiența OnePlus mai departe.

„OnePlus caută întotdeauna oportunități de a aduce utilizatorilor noștri tech-savvy cea mai recentă tehnologie, imediat ce considerăm că se ridică la standardele noastre”, a declarat Pete Lau, fondator și CEO al OnePlus. „Odată cu OnePlus 8T, ridicăm din nou ștacheta pentru noi în ceea ce privește experiența generală a utilizatorului, datorită unor funcții noi pe care suntem încântați să le introducem pentru prima dată într-un dispozitiv OnePlus. Sunt încrezător că OnePlus 8T va depăși din nou așteptările și va oferi o experiență de neegalat”, a adugat el.

ads

Evenimentul de lansare OnePlus 8T va fi transmis online pe 14 octombrie la ora 17:00 ora României, pe site-ul companiei.

Specificații OnePlus 8T

Pe surse, OnePlus 8T ar fi construit strict pe formatul lui OP8 din primăvară, cu același ecran de 6.55 inch. Este AMOLED, dar rezoluția este FHD+, iar rata de refresh ar putea fi 120Hz. Procesorul mai bun Snapdragon 865+ are tot 8GB RAM și 128GB de stocare în variantă de bază și 12GB de RAM și 256GB de stocare în varianta de top. Bateria este tot de 4.300 mAh. Deci arată la fel și va avea performanțe minime peste OnePlus 8.

O altă diferență ar fi adoptarea unei camere macro, astfel că are patru senzori pe spate. La cel principal de 48 de megapixeli se adaugă camera ultrawide de 16 megapixeli, o cameră macro de 5 megapixeli și un senzor de 2 megapixeli pentru adâncimea de câmp. Camera de selfie este și ea identică. Ars spune că senzorul de 48 de megapixeli este mai nou și mai bun decât cel de pe OnePlus 8.

Nu știm nimic despre preț și cred că asta va face diferența. Depinde foarte mult cât va costa noul flagship la momentul lansării. OnePlus 8T ar putea fi iar primul smartphone de pe piață care să vină cu noua versiune de Android. Ar fi primul cu Android 11, bineînțeles cu versiunea Oxygen OS 11.

OnePlus 8T păreri

Cred că succesul acestui model stă în trei elemente de bază. În primul rând dacă are procesorul nou Qualcomm Snapdragon 865+. Cei care iau generația T în general se așteaptă la cel mai bun procesor. În al doilea rând, design-ul final va conta enorm. Dacă seamănă strict cu Samsung, va fi o problemă.

În al treilea rând și cel mai important factor: cât va costa modelul final OnePlus 8T la lansare. Dacă iar vin cu 1.000 de euro, sunt slabe șanse să convingă chiar și fanii brandului că merită o astfel de investiție.