Update: oficialii PepsiCo confirmă informația, conform Reuters.

Pepsi P1 a apărut pe niște site-uri chinezești, ca fiind un smartphone Android cu preț mic. Inițial îmi pusesem problema: este un proiect al brandului sau un anunț menit doar să atragă atenția? Ar fi existat și posibilitatea ca un producător chinez să folosească brandul fără permisiunea companiei… Dar nu.

Pepsi_p1_leak

Telefonul Pepsi P1 nu arată rău și are logo-ul companiei și pe spate. Ecranul ar fi de 5.5 inch, Full HD, procesorul este Mediatek la 1.7Ghz, are 2 GB de RAM, stocare de 16 GB și slot de carduri de memorie. Camera foto are senzor de 13 megapixeli, iar camera frontală este de 5 megapixeli. Bateria înorporată este de 3.000 de mAh, iar platforma software este Android 5.1 Lollipop.

ads

Prețul Pepsi P1 este de 200 de dolari, iar evident lansarea va fi în China. Se spune că lansarea oficială ar fi pe 20 octombrie. Vom vedea atunci dacă se confirmă oficial informațiile sau nu.

De-a lungul timpului Coca Cola și Pepsi au făcut multe eforturi în zona de tehnologie, au lansat servicii de muzică online, aplicații, tot felul de promoții incluzând gadgeturi branduite. Dar să facă un astfel de smartphone low-end?

Ce ziceți, face Pepsi vreo afacere cu telefonul ăsta?

 

Sursa