Samsung Galaxy J5 2017 a fost prezentat pe mai multe site-uri de ecommerce, printre care și pe Amazon, probabil anagajații aveau un timing oficial că va fi lansat, iar Samsung a amânat lansarea. Nu, încă nu există comunicat oficial cu acest model. Știam deja că se pregătește seria Galaxy J, modelele cele mai ieftine.

samsung galaxy j5 2017

Seria J seamănă foarte tare cu Seria A, practic modelele au design-ul Galaxy S6, fără Edge. Dar dotările tehnice și caracteristicile diferă, iar prețul este mult mai accesibil.

Samsung Galaxy J5 2017 ar putea fi lansat oficial în cursul lunii iunie – astea sunt cele mai noi informații. Unii au lansat zvonul că va fi lansat oficial chiar astăzi, alții scriu că va fi lansat pe 22 iunie, rămâne să vedem. Are ecran de 5.2 inch cu rezoluție 720p, ceea ce era practic de așteptat. Este acoperit cu o sticlă curbată 2.5D, pentru un design mai plăcut. Procesor Exynos octa-core la 1.6GHz, 2GB de RAM, 16GB de stocare internă. Suportă carduri de memorie de pînă la 256GB, deci rezolvați cât de cât stocarea cu un astfel de card.

ads

Camera foto de pe spate are senzor de 13 megapixeli, iar detaliile prezentate pe site arată că și camera de selfie ar fi tot de 13 megapixeli. Nu prea pare credibilă informația, aș zice că seria J are camere de 5 megapixeli pe față. Vedem după anunțul oficial.

Bateria integrată este de 2.600 mAh. Pe un magazin online din Germania modelul a apărut cu baterie de 3.000 mAh, dar este posibil să fie doar eroarea unui angajat. Modelul a fost listat pe Amazon la un preț de 279 de euro. Platforma este Android 7.0 Nougat.

De asemenea lumea așteaptă modelul Galaxy J7 2017, adică modelul de top. El concurează cu A7 2017, care și el este un telefon destul de performant, cu un preț destul de bun. Mai mult ca sigur, versiunea ieftină va fi Galaxy J3 2017, despre care sunt sigur că mai auzim.