Yezz Andy A5QP este un smartphone cu procesor octa-core (opt nuclee), model cu preț accesibil și performanțe maxime. Yezz este un brand nou, sud-american, abia lansat în România de Avenir Telecom. Pe lângă modelul de top au lansat recent și un telefon pentru cei de vârsta a treia, Yezz Andi AZ4.5 Senior Series, cu interfața optimizată și tehnologie specială.

 

Yezz Andy A5QP
Yezz Andy A5QP

Yezz Andy A5QP are  procesor octa-core la 1.7 GHz, nu am reușit să aflu alte detalii. Are 1GB de RAM și 8GB pentru stocare internă, iar procesorul grafic este Mali 450. Include 3 capace de diverse culori, plus flip-cover cu smart-view. Prețul este de 299 de euro cu TVA inclus.

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

 

Yezz Andi AZ4.5 Senior Series
Yezz Andi AZ4.5 Senior Series

-Yezz Senior Series Andy AZ4.5 Black are procesor dual-core la 1.2 GHz , 512MB de RAM, 4GB stocare internă, interfață specială pentru cei de vârsta a treia, buton special pentru apeluri de urgență. Include de asemenea flip-cover, precum și un charger de tip suport (dock).

Prețul recomandat este de 179 euro cu TVA inclusă.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!