This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  claudia 7 months, 2 weeks ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #174437 Reply

  Dan Dragomir
  Keymaster

  Descarcă aplicații și jocuri Google Play gratuit pe un laptop cu Windows în câțiva pași simpli.
  Dacă ai o tabletă sau un smartphone cu Android, atunci afli aici cu faci download magazin Google Play și ai acces la jocuri și aplicații.
  Update: cum pui aplicații Android și Google Play pe Mac ->>>

  cum descarci aplicatii Google Play

  Cum descarci aplicații Google Play pe PC sau laptop

  Dacă joci unele dintre cele mai populare jocuri, precum Clash of Clans, Asphalt 8, Angry Birds sau Fruit Ninja, poți să descarci și să instalezi aplicațiile Google Play direct pe PC sau un laptop cu Windows – mult mai bine merge pe un laptop cu touchscreen, dar nu este obligatoriu.

  Pentru a avea accees la aplicații Google Play, trebuie să ai instalată o platformă “app player”. Un exemplu în acest sens ar fi BlueStacks, pe care îl folosesc și eu. Doar că pe versiunea free trebuie să accepți reclame – chiar instalări de aplicații nedorite, dar di fericire ele rămân acolo dacă nu le accesezi. Așa că poți să stai liniștit și să accesezi doar jocurile și aplicațiile favorite.

  Există și alternative la BlueStacks, dar pe care eu nu le-am testat. De exemplu există Youwave, care face același lucru, dar nu este gratuită. Prețul este de 19,99 dolari, se plătește prin Paypal.

  Dacă vreți acces la aplicații Google Play printr-un browser, există o extensie specială, botezată ManyMo, care permite acces la aplicațiile Google Play. Eu mă feresc de browser deoarece poate crăpa și pierzi tot ce nu ai salvat. Dar există și jocuri Google Play care nu necesită salvarea la fiecare pas și păstrează datele în cont chiar dacă crapă browserul. În orice caz, puteți accesa  aplicații Google Play și așa. Vestea bună este că e disponibilă gratuit.

  Există de asemenea Andy Emulator, care permite să rulezi Android stock într-un emulator virtual, ai nevoie de ceva putere de procesare și de țeavă de Internet, dar va merge. Dar dacă aveți un laptop de ultimă generație cu mult RAM și procesor de top nu va fi nicio problemă, din contră.

  Dezvoltatorii software știu că există posibilitatea de a crea pe laptop mașini virtuale, iar una dintre el poate fi setată să ruleze Android, așa că de-acolo accesați ulterior și aplicațiile dorite.

  Update: eu la data asta folosesc Koplayer și îl recomand cu căldură. Am testat Bluestacks, era ok pînă la actualizarea la versiunea 2.0. Apoi am testat Andy Emulator, nu îmi place cum arată. Eu la ora asta folosesc Koplayer pentru Clash Royale și merge brici, fără lag, fără probleme. Este și rapid și foarte stabil comparat cu celelalte. Deocamdată 5 stele la review pentru KOPLAYER.

   

  Mult succes pentru a descărca aplicații Google Play pe PC sau laptop Windows !

   

  Sursa 

   

   

  Attachments:
  You must be logged in to view attached files.
  #194578 Reply

  georgiana

  eu vreau sa descarc pe laptop jocuri

  #194579 Reply

  georgiana

  cf

  #286386 Reply

  marcel

  caransebes Magazin play gugal play

  #293551 Reply

  claudia

  Doresc sa descarc pe telefon aplicării si jocuri

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
Reply To: Descarcă aplicații Google Play gratuit pe PC sau laptop cu Windows
Your information:
+ 30 = 38