Forum Alte întrebări Ce înseamnă binging?

Etichetat: , ,

  • Acest subiect are 3 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 7 ani, 5 luni de Meteo.
Vizualizare 4 articole - 1 la 4 (din 4 în total)
  • Autor
    Mesaje
  • #190676
    Dragomir (OLD)
    Participant

      Ați văzut campania cu binging? Ei bine, binge-watching sau #binging este o expresie nouă din engleză care se referă la nevoia de a vedea filme în continuu, de exemplu mai multe episoade la rând dintr-un film serial. Pentru că avem acum servicii online și aplicații cu acces la filme online și seriale de mare succes, atunci oamenii se uită ore în șir când acțiunea din film este interesantă.

      Utilizarea cuvântului binge-watching este comună, dar termenul binging este complet nou. Binge-watching ca fenomen exista din anii 1990, iar pe atunci se vizionau mai multe episoade ale unui anumit film pe seturi de DVD-uri. Înainte de asta se înregistrau episoadele pe VCR și se organizau week-end-uri de vizionat episoadele de filme serial. La Star Trek, Star Wars și altele.

      Binge-watching ca termen a apărut mai târziu, conform Wikipedia, dar oricum se referă la vizionarea de multe episoade, cel puțin două la rând, dar unii văd șase episoade dintr-un serial.

      Pentru fanii binge-watching concurează fanii serviciilor de filme și seriale online. Netflix, HBO Go, Hulu, Amazon Video și alternativele. Binging este o formulă folosită pentru HBO GO.

      #190818
      Nen3i

        Binging adica, cuvantul englezesc pentru maraton de filme

        #191243
        costica pensionaru

          adica faceam binging pa vremea lu regretatu ? cind bagam video la greu si vedeam “serialele” cu bruce lee, chuck noris si “ciki” “cean” ? pa atunci nu stiam ca facem binging, da niciodata nu e prea tirziu sa stii la batrinete ce ai facut la tinerete. apropop cind eram cu o fetitza singur la mare la cort nu faceam binging faceam tzomping, da alte vremuri alte timpuri.

          #258448
          Meteo

            Dar pe net se gaseste ca inseamana altceva. Ori se foloseste cu mai multe sensuri. In dex nimic inca.

          Vizualizare 4 articole - 1 la 4 (din 4 în total)
          • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

          Forum Alte întrebări Ce înseamnă binging?