Forums Întrebări My summer car download – joc video disponibil pe Steam

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  Dan Dragomir 6 months, 2 weeks ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #259880 Reply

  Dan Dragomir
  Keymaster
  (!) Folosind codul XFIT15DD puteți cumpăra brățara fitness cu 15% reducere.

  My summer car este un joc video extrem de popular realizat de compania finlandeză Amistech. Pentru a descărca (download) My summer car trebuie să aveți un cont valid de Steam, de asemenea este posibil să fie necesară vârsta de peste 18 ani. Dar companiile nu verifică foarte exact acest lucru, doar cer să declari că ai vârsta respectivă.

  Jocul My summer car îți permite să construiești o mașină personală și să intri într-un univers în care trebuie să înveți să supraviețuiești. Dacă vreți să învățați mai multe despre acest joc și cum să obțineți performanțe mai bune, citiți toate detaliile despre el pe acest Wikia.

  Am și o prezentare video My Summer car:  Jocul video are peste 5.000 de review-uri pozitive și multă lume este foarte fericită cu el. Pe de altă parte, nu este tocmai plăcut să ți se strice mașina și să mori din cauza unor erori minore. De-asta probabil are și ceva limită de vârstă.

  În acest moment licența de My summer car costă 15 euro și se plătește online, nu cred că poți face download din alte surse. Conform site-ului oficial, jocul nu este terminat și continuă să fie dezvoltat. Ceea ce înseamnă că unele lucruri nu merg așa cum ar trebui. Pe de altă parte, există și lucruri pe care le poți cumpăra din joc, pentru a îmbunătăți mașina. Viteza maximă atinsă cu o mașină în joc este 160 km/h la vale, dar dacă cumperi elemente de tuning poți atinge 200 km/h. Pe de altă parte, din ceea ce am citit, deja la 80 de km/h ești în pericol să distrugi mașina și să mori, eventual să o iei de la capăt.

  După ce ai adunat piese și ai făcut mașina, aceasta trebuie să treacă de inspecția tehnică. De asemenea, poți avea probleme cu poliția rutieră. Partea bună este că pasionații pot învăța din acest joc tot ce trebuie să știe despre motoare, despre mașini, despre piesele și accesoriile necesare. De asemenea, despre condusul mașinii, pericole de pe drum și toate celelalte.

  My summer car chiar merită încercat chiar dacă costă 15 euro.

  my summer car download video game

Viewing 1 post (of 1 total)
Reply To: My summer car download – joc video disponibil pe Steam
Your information: