Tagged: ,

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  Dan Dragomir 3 years, 5 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #191424 Reply

  Dan Dragomir
  Keymaster

  Setările de Internet pentru Orange România se pot face cel mai ușor folosind sistemul automat, introducând numărul de telefon Orange pe pagina lor de net. Dacă nu merge sau aveți nevoie de setări pentru modem sau alte dispozitive 3G sau 4G, urmați setările de mai jos.

  Setarile generice pentru internet la Orange România sunt urmatoarele:

  Nume conexiune(connection name) : Orange Internet
  Purtator date (data bearer) : GPRS
  APN (access point name) : net
  Nume utilizator(user name): nu se completeaza
  Parola(password): nu se completeaza
  Autentificare(authentication) : Normala

  setarile de internet la orange romania

   

  Datele astea se introduc la Android în Settings (Setări), Mobile Network (Rețea mobilă), Access Point Name (Nume punct de acces), în ordinea specificată mai sus.  Pentru iOS trebuie să mergeți la Settings (Setări), Mobile Data (Date mobile), Mobile Data Netword (Rețea de date mobile), appo la APN introduceți Numele de punct de acces, precum și restul datelor arătate mai sus. Atenție -câmpurile unde scrie nu se completează nu trebuie să aibă text deloc. Altfel nu va funcționa. În cazul modemurilor 3G sau 4G aveți nevoie să conectați laptopul la modem, să instalați softul producătorului, apoi  în meniurile speciale de control să setați APN-ul cum este explicat mai sus. La unele modele există Settings, la altele Internet Configuration, dar toate duc în final spre Acces Point Name unde se introduc același date ca la telefonul mobil.

  Aceleați setări manuale se fac și pe tabletele cu Android sau iOS, care suportă funcția de conectare 3G/4G și au locaș special pentru SIM.

  Atenție! Dacă faceți setările și nu merge internetul, poate că este necesară repornirea (restart, nu reset), pentru ca telefonul să vadă aceste setări introduse manual. De-aceea recomand varianta cu setările automate, iar numai dacă nu merge să încercați varianta cu setările făcute manual.

  Configurarea telefonului prin introducerea acestor setari în mod manual în meniul telefonului poate fi ușor diferită,  de aceea se recomandă consultarea manualului telefonului. Dacă nu vă descurcați cu ceva, vă ajut imediat.

  Puteți pune întrebări despre setările de Internet pentru Orange în comentarii aici.

  Attachments:
  You must be logged in to view attached files.
Viewing 1 post (of 1 total)
Reply To: Setările de Internet pentru Orange România
Your information:
23 + = 27