Tagged: , ,

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  Anonymous 2 years, 6 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #264136 Reply

  Anonymous

  Am adunat de la utilizatori câteva urări de Paște, felicitări și mesaje SMS pe care le poți trimite cu ocazia sărbătorilor de săptămâna asta. Voi ce urări trimiteți de Paște? De asemenea, dacă găsiți mesaje cu imagini care se pot trimite de Paște să-mi spuneți și mie.
  urari de paste 2017

  Dacă cei dragi sunt peste hotare, le puteți trimite urări de Paște direct pe Facebook, pe SMS, mesaje WhatsApp sau chiar video-mesaje de Paște. Există și aplicații care trimit la lista de contact urări și felicitări. În acest fel, urarea de Paște fericit poate ajunge mult mai repede la familia sau prietenii tăi, într-un mod mai plăcut. Românii sunt printre cei care trimit multe mesaje de Paște către prieteni, rude, şefilor sau chiar partenerilor de afaceri astfel de urări de Paşte.

  Găsiți direct în Google Play două aplicații românești pe tema asta: Mesaje de Sărbători și Mesaje Inspirate. Practic ele conțin citate deja folosite, dar găsiți și unele mai speciale, pentru Paște. Eu le-am descoperit datorită celor de la Go4It.

  Exemple de mesaje de Paște copy+paste

  • Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Aşa că… Hristos a înviat!
  • Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!
  • Iisus a venit pe lume pentru a ne darui viata, astfel incat fiecare dintre noi sa se bucure de clipele de traire de pe pamant si de vesnicia din in ceruri. Paste fericit!
  • Invierea Domnului sa va sporeasca sanatatea si belsugul, sa va implineasca gandurile si sperantele. Lumina sfanta a Invierii sa coboare in sufletele si in inimile voastre
  • Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari
  • Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!
  • Iepuraşul mustăcios şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un MESAJ DE PAŞTE!
Viewing 1 post (of 1 total)
Reply To: Urări de Paște – mesaje SMS pe care le poți trimite
Your information:
63 − = 61