Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #257480 Reply
  Dan Dragomir
  Keymaster

  USB debugging sau Depanarea USB este o funcție din Developer Options din Android, necesară pentru a conecta un smartphone la PC. Meniul Developer Options este ascunsă în Settings (Setări) și trebuie să urmați pașii de mai jos pentru a activa USB debugging.

  depanare-usb-android

  Pentru a face Developer Option să apară, trebuie să intrați în meniul Setting (Setări) la About Phone (Despre telefon).

  Acolo căutați opțiunea Build (Numărul versiunii) și apăsați pe ea de 7 ori (șapte ori). La un moment dat o să spună că ai încă 4 apăsări, încă 3, încă 2… apoi ai activat Developer Options.

  În cadrul meniului creat pentru dezvoltatori găsiți repede USB Debugging (Depanarea USB).

  Odată ce ai activat opțiunea, șansele de a conecta un smartphone la PC cresc exponențial. Așa găsește mai ușor driverele necesare și ai opțiunea de a vedea fișierele de pe telefon.

  Atenție: fiecare versiune de Android are un meniu diferit și setări diferite. De asemenea, ele variază în funcție de producătorul telefonului, datorită interfeței personalizate. Samsung are cel puțin două tipuri de interfețe, TouchWiz și Grace UX, LG, HTC, Sony sau Huawei au propriile interfețe și la fel producătorii chinezi. Dar în fond, în cadrul meniului, puteți găsi cel mai adesea opțiunile menționate.

  Dacă aveți vreo versiune specială de telefon sau este mai vechi, sau urmați pașii și nu se întâmplă nimic, puteți lăsa aici un mesaj și încerc să vă ajut cu USB debugging cât de repede este posibil.

  Attachments:
  You must be logged in to view attached files.
  #313893 Reply
  Meluș Negrescu

  Am urmat toți pașii dar în loc să-mi dea meniul respectiv, îmi dă doar mesajul sec: „nu mai e nevoie, sunteți deja dezvoltator”. Și cu asta basta.

  #316005 Reply
  Dan Dragomir
  Keymaster

  Pe ce telefon anume? Nu apare sub acel meniul Developer Options?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
Reply To: USB debugging (depanarea USB): cum activezi opțiunea din Android?
Your information: