A apărut primul trailer pentru Voldemort: Origins of the heir, un nou film din seria Harry Potter. Mie personal mi-a plăcut enorm Fantastic Beasts, deși am văzut criticile aduse de unii și de alții. Nici n-avea cum să nu-mi placă, am citit cărțile Harry Potter de 3-4 ori și am văzut filmele de 5-6 ori fiecare. Și nu mă plictisesc de el.


Este primul film gândit și realizat de fanii Harry Potter și nu de J.K. Rowling, sunt curios dacă vor fi probleme cu drepturile de autor. Acest trailer arată foarte bine, chiar dacă nu este realizat de vreun mare studio. E povestea vrăjitoarei Grisha Mac Laggen, moștenitoarea casei Griffindor, care descoperă o crimă împotriva moștenitorilor Hufflepuf. Am uitat cum au fost traduse denumirile la noi, Cercetași și Ochi de Șoim? Sau ceva de gen.

Voldemort: Origins of the Heir este în lucru din 2016 și se pregătește pentru lansare. Întrebarea fanilor este de ce Tom Riddle a devenit Voldemort, ce l-a determinat să devină din tânărul pus pe șotii un lord al magiei negre. Interesant de urmărit.