Mi-a plăcut mult ideea cu biblioteca digitală de la metrou, știți, proiectul cu coduri QR pe care le poți scana și descarci cărți digitale sau fragmente de cărți pe care le poți citi pe smartphone. Acum, muzica digitală ia locul cărților la stația de metrou Piața Victoriei (M2) și în alte 18 stații. De data asta vine rândul Zonga să vă ureze călătorie plăcută, alături de playlist-urile favorite. Scanezi codul și ai muzica dorită pe smartphone. Nu că e tare?

zonga - playlist

Serviciul Zonga mi se pare extrem de util și mereu îl am cu mine, pe laptop și pe telefon. Găsesc atât muzica veche, care îmi place, dar pot încerca și artiști tineri, după genuri și recomandări ale prietenilor. Acum ceva vreme am fost chiar bucuros să descopăr că fac și ei, oficial,  playlist-uri diverse, de exemplu, cel de Valentines. Și dacă îi urmăriți pe twitter veți găsi și alte recomandări.

 Zonga Music Space -adică spațiul de la Victoriei – ne va propune playlist-uri legate de stilul de viață, fiecare putând să-și aleagă ceea ce îl reprezintă: “Muzică de stat pe net”; “Muzică pentru citit in metrou”; “Bucureștiul Ascultă”; “Muzica Zilei”; “Muzică pentru o zi ploioasă”; “Muzică de ieșit”; “Muzica pentru luni dimineață”; “Muzică pentru trezit”; “Muzică de sală”; “Muzică pentru pauza dintre cursuri”; “Muzică de ascultat in drum spre casa”; “Muzica de relaxare”; “Muzica de învățat”; “Muzică de mers pe jos”; “Muzică de mers cu bicicleta”.

În plus, în alte 18 stații de metrou va fi oferită doar Melodia Zilei pe același principiu – scanează și ascultă. Pentru a asculta este necesară instalarea aplicației Zonga pe smartphone.

Lansare cu cântec

Vodafone lansează Zonga Music Space vineri, 1 martie, de la ora 16-00 la stația de metrou Piața Victoriei (M2), printr-un concert susținut de două trupe tinere și avându-l ca maestru de ceremonii pe Cabral.

În pasarela din stația de metrou vor cânta live tupele Breeze și Tooftaff, doua dintre cele mai inedite formații din peisajul muzical bucureștean.

Zonga Music Space continuă seria de inițiative digitale lansate de Vodafone pe parcursul ultimului an – Biblioteca Digitală, Florăria Digitală – cu scopul de a aduce mai aproape de utilizatori diverse tipuri de conținut.