Sweep Agora Robotics

Românii au realizat primul robot autonom care curăță suprafețele industriale

Agora Robotics, o firmă românească, a prezentat astăzi primul robot autonom industrial dezvoltat și produs în România, denumit Sweep. Este un robot industrial destinat curățării podelelor dure cu aplicabilitate în depozite, fabrici, hoteluri, spații comerciale, gări, aeroporturi, spitale și altele. Suprafața estimată a acestor spații în România depășește 16 milioane m2.
efest powered by Vodafone IMG_20240429_120040-001 (11)

Vodafone susține cel mai mare eveniment de gaming din țară

Vodafone susține anul acesta cel mai mare eveniment de gaming din țară, E-Fest, unde participă circa 1.200 de elevi și studenți din toată țara. Am fost într-una din zilele evenimentului în Politehnică și era plin de concurenți. Și de părinții care îi susțineau. Nu este de mirare, se dau premii cash, ceea ce a atras […]

Am văzut noua gamă de laptopuri MSI cu tehnologie AI

Am fost ieri la evenimentul MSI în cadrul căruia au lansat în România noua serie de laptopuri pregătite pentru inteligența artificială. Dotate cu procesoare Intel Core Ultra și cu procesoarele din seria HX generația 14, laptopurile oferă și performanță crescută, autonomie și funcții asistate de inteligența artificială.
OnePlus 12 hands on și impresii 20240201_173218-001 (1)

OnePlus 12 hands on și impresii: vine în România la preț măricel

OnePlus 12 a ajuns oficial în România, la un preț mai mare decât în Europa sau în Asia. Vestea bună este că aduc și OnePlus 12R, versiune foarte bine dotată și semnificativ mai accesibilă. Ambele sunt telefoane bune, arătoase și dotate, dar aștept să le testez înainte să fac vreo recomandare concretă.
Samsung EHS Mono R290

Mai complex decât un aer condiționat normal: Samsung EHS Mono R290

Am participat la evenimentul de lansare în România a noului Samsung EHS Mono R290. Este o pompă de căldură, un dispozitiv mai complex decât simplul aer condiționat. Poate să răcească vara, dar poate să și încălzească iarna, produce și apă caldă și poate fi alimentat cu ajutorul panourilor solare pentru o experiență eco avansată.