Computerblog.ro este un blog de tehnologie lansat în 2006 pe platforma pcforum.ro. A fost transferat pe propriul domeniu dandragomir.biz în 2009 și a fost actualizat sub numele de Computerblog în 2011. Este un blog de tehnologie care se axează pe informații de ultimă oră din industriile telecom, software, hardware și retail, scriem despre gadgeturi, telefoane smartphone-uri, accesorii mobile, laptopuri, jocuri video și dispozitive pentru jocuri video. Am prezentat multe aplicații, sisteme de operare, dar și tehnologii avansate precum 5G, Virtual Reality, Augmented Reality și Mixed Reality, Internet of Things.

Am început acest blog în septembrie 2006, pe vremea când lucram ca ziarist. Am fost reporter de teren la Jurnalul Național unde am ajuns să fiu șef de secție, locul în care practic am descoperit Internetul. Am scris pentru cel mai mare ziar de business din Romania (ZF), am scris în Business Magazin, Descoperă, Playboy, Go4IT. Am trecut apoi la Săptămâna Financiară și Financiarul și am ajuns în final blogger. Am făcut interviuri faţă în faţă cu directori executivi, cu antreprenori, directori de marketing și vânzări, directori financiari și directori IT. Am ajuns astfel să cunosc afacerile din interior, atât în media, cât şi business-ul IT, iar experienţa în domeniul comunicării este la fel de extinsă. Așa mi s-a deschis gustul pentru antreprenoriat. Acum mă ocup de blog, social media, comunicare în social media şi campanii online. Ofer consultanţă pe proiecte online unor branduri foarte mari.

De-a lungul timpului pe Computerblog.ro au publicat materiale și informații foarte interesante o serie de autori. Mai multe despre fondatorul blogului găsiți aici, am pus la un moment dat și Curriculum vitae, iar toate informațiile de contact sunt aici.

Computerblog în social media:
pagina de Facebook;
– Linkedin;
Google Plus;
Twitter;

ID 53737807 © Aleksey Boldin | Dreamstime.com
© Aleksey Boldin | Dreamstime.com

Newsletter

Abonează-te la newsletter!1