Black Friday 2023: telefoane, televizoare, laptopuri și alte produse – oferte și prețuri reduse pe bune (actualizat)

Black Friday 2023: sfaturi cum să nu iei țeapă. Exemple de produse la preț bun. Reduceri și prețuri la telefoane, televizoare, laptopuri. Am pus mai spre final și electrocasnice, electronice, desktop-uri și alte produse. Doar pe 10 noiembrie sunt prețuri bune. Atenție la ce oră încep reducerile! (!) Am actualizat cu informații și produse noi.

Oferte de Black Friday la eMAG: exemple de produse la preț bun

Black Friday la eMAG este doar pe 10 noiembrie, vor fi cele mai mari reduceri din an. Vă puteți pregăti din timp pentru eveniment, vă dau mai jos câteva sfaturi utile. Am și tradiționalele exemple de produse aflate la ofertă de Black Friday 2023 la eMAG. Le puteți salva deja în listele de favorite și […]
Black Friday Samsung

Oferte Black Friday de la Samsung România

Samsung Electronics România anunță ofertele sale de Black Friday pe site-ul său perioada 11-13 noiembrie. Consumatorii se vor putea bucura de prețuri reduse la peste 150 de produse Samsung din diverse categorii (mobile, dar și electrocasnice și televizoare).

Reduceri Asus de Black Friday 2022

Magazinul oficial ASUS desfășoară o promoție specială de Black Friday, ce cuprinde o selecție de telefoane mobile și laptopuri, cu reduceri de preț de până la 1050 RON. Promoția ASUS Black Friday este valabilă până pe 27 noiembrie, în limita stocurilor. Toate comenzile beneficiază de transport gratuit pe teritoriul României, indiferent de valoare.

Pregătiri de Black Friday la eMAG: investiții de 43 de milioane de euro

Am fost astăzi la depozitul eMAG, unde am văzut noile investiții făcute în tehnologie: roboți și tehnologie automatizată de ultimă generație. Investițiile de anul ăsta s-au cifrat la 43 de milioane de euro, din care 4,3 milioane de euro în servere, servicii de tip cloud, precum și în chatbot-ul virtual care simplifică relațiile cu clienții.

Altex anunță un Black Friday în mai multe valuri

Altex a dat startul celei mai așteptate campanii de cumpărături a anului, cea de Black Friday. În perioada 27 octombrie – 23 noiembrie, super-ofertele vor fi disponibile atât în magazinele fizice Altex și Media Galaxy din toată țara, cât și online. Vor fi patru valuri de reduceri.
emag black friday 12 noiembrie

O singură zi de Black Friday aduce reduceri serioase

O singură zi de Black Friday aduce reduceri serioase la o gamă mare de produse – am și exemple pentru voi. Vorbesc despre campania BF eMAG din 12 noiembrie. Ei au adus acest fenomen în România și sunt printre puținii care îl continuă corect. Am și exemple de reduceri reale mai jos.