Review Poco F4 GT: cel mai ieftin “flagship killer” cu ambiții de gaming

Am testat Poco F4 GT și sunt foarte mulțumit de el. Este cel mai ieftin smartphone de genul “flagship killer”. Adică Snapdragon 8 Gen 1, mult RAM, stocare rapidă. Da, se încinge mai tare decât modelele premium. Dacă nu poți gestiona încălzirea, nu va avea performanțele dorite. Însă modelul comparabil cel mai apropiat ca preț […]

Poco X4: patru versiuni se pregătesc de lansare

Patru variante Poco X4 se pregătesc de lansarea oficială. Vorbim despre Poco X4 5G, Poco X4 NFC, Poco X4 GT și Poco X4 Pro. Totuși, la fel ca alte modele s-ar putea ca noua serie să fie dezamăgitoare pentru pasionații de specificații.
Poco M4 Pro

Poco M4 Pro 5G a fost lansat oficial

Poco a anunțat oficial lansarea globală a noul Poco M4 Pro 5G, un mid-range pentru tineri. Telefonul va fi disponibil la nivel global, inclusiv la noi. Practic, este un Redmi Note 11 cu numele schimbat.

Poco X3 Pro review: cel mai bun telefon sub 1000 de lei

Am făcut review-ul Xiaomi Poco X3 Pro de ceva vreme, dar nu am avut timp să scriu tot textul. Ce să fac, bătrânețea. Lansat la prețuri foarte bune, telefonul a intrat rapid la oferte speciale și se găsește la 950-999 lei la unele magazine. Alte magazine îl țin mai scump, pe la 1200-1350 de lei […]

Xiaomi Poco F3: cel mai puternic telefon ieftin

Xiaomi Poco F3 este cel mai puternic telefon ieftin disponibil astăzi pe piață. Are procesor demn de flagship, stocare de mare viteză, baterie mare, camere foto decente. Chiar și ecranul este peste media celor disponibile la acest nivel de preț. Practic, câștigă la aproape toate capitolele.

Poco M3 Pro 5G a fost lansat global

Poco M3 Pro 5G a fost lansat oficial la nivel global. Echipat cu procesorul de nivel flagship MediaTek Dimensity 700, M3 Pro 5G oferă performanțe și experiențe de divertisment fără egal pentru acest nivel de preț.

Xiaomi lansează Poco F3 și Poco X3 Pro

Poco F3 și Poco X3 Pro sunt lansate oficial de astăzi. Cam toate detaliile tehnice despre care se discuta pe surse au fost confirmate. Compania a precizat că modelul anterior Poco X3 NFC s-a vândut în 4 milioane de exemplare.

Poco F3 și Poco X3 Pro se lansează online pe 22 martie

Poco F3 și Poco X3 Pro se lansează oficial la un eveniment online pe 22 martie, de la ora 14:00. Au circulat deja multe zvonuri despre ele. Brandul Poco a devenit independent anul trecut față de Xiaomi. Totuși, modelele sunt cunoscute că au la bază unele telefoane Mi sau Redmi.