Blackberry Motion

Blackberry Motion va avea doar ecran tactil

Blackberry Motion este primul smartphone doar cu ecran tactil din era TCL. Au încercat întâi să atragă fanii tastaturii Qwerty. Modelul Blackberry Keyone a fost foarte bun, dar nu cred că au vândut cât ar fi vrut.

Am văzut Alcatel Idol 5 și modelul mai bun 5S

Am văzut la IFA și noile modele de top de la TCL, respectiv Alcatel Idol 5 și modelul mai bine dotat Idol 5S. Compania chineză continuă să producă telefoane Alcatel ieftine și bine dotate. Însă observi de prima dată că este un telefon chinezesc și că nu are nimic din istoria Alcatel. Totuși, nu pot […]

Chinezii de la TCL vor lansa un Palm nou

Compania chineză TCL, care produce telefoanele Blackberry și Alcatel, va lansa anul viitor noi modele sub brandul Palm. Unul dintre primele branduri care produceau telefoane smart, Palm a renunțat la luptă neputând concura cu Nokia, Blackberry și apoi Apple.

Alcatel Idol 5S se pregătește de lansare

Toată lumea aștepta o lansare Alcatel Idol 5S la Mobile World Congress 2017, dar se pare că TCL, compania chineză care produce telefoanele, a promovat anul acesta doar modelul BlackBerry Keyone. Cu toate acestea, nu-și permit să întârzie prea tare cu Idol 5S.

Backberry KeyOne este un smartphone interesant – hands on

Am văzut în seara asta Blackbery KeyOne, după vizita la Nokia, probabil sunt nostalgic acum. Dar este chiar primul smartphone interesant lansat după Blackberry Z10, un dispozitiv solid, construit premium, pe care te poți baza. Asta trebuiau ei să facă demult, dar e bine că au făcut-o totuși.

Alcatel Pop 4 este un smartphone accesibil și bine dotat

Am tot auzit în ultimele zile despre o promoție la Alcatel Pop 4, cumpărând telefonul la Orange puteți câștiga bilete de avion pentru vacanță. Am vrut să verific acest model, nu îl știam exact, dar toate modelele Alcatel testate în ultima perioadă s-au dovedit neașteptat de bune.
Alcatel One Touch Scribe HD

Alcatel One Touch Scribe și Idol – au o șansă

Am văzut la Mobile World telefoanele Alcatel, două modele mi-au rămas în cap: Scribe și Idol Ultra. Ambele sunt terminale smartphone interesante, cu dotări bune și care vor veni la preț bun. Mi se pare o evoluție pozitivă și care va continua, nu trebuie să ai cel mai performant terminal din serie, ci unul care […]
Alcatel One Touch 918 Hello Kitty

Telefon Alcatel Hello Kitty – via Orange

Alcatel One Touch 918 Hello Kitty vine la ofertă la Orange, un răspuns la decizia Cosmote de a lansa Samsung Galaxy Y Hello Kitty. Se pare că mica pisicuță își face treaba foarte bine în continuare și generează vânzări. Telefonul Alcatel este la un preț foarte bun și are o parte din funcțiile căutate astăzi.