ads

Black Friday 2023: telefoane, televizoare, laptopuri și alte produse – oferte și prețuri reduse pe bune (actualizat)

Black Friday 2023: sfaturi cum să nu iei țeapă. Exemple de produse la preț bun. Reduceri și prețuri la telefoane, televizoare, laptopuri. Am pus mai spre final și electrocasnice, electronice, desktop-uri și alte produse. Doar pe 10 noiembrie sunt prețuri bune. Atenție la ce oră încep reducerile! (!) Am actualizat cu informații și produse noi.

Are și LG un televizor eliberat de fire

Anul trecut am văzut la IFA Berlin conceptul Panasonic privind televizorul complet fără fire. Ideea a fost actualizată anul ăsta la CES 2023, deși toată lumea tinde să creadă că este ceva nou. Astăzi, vine rândul LG să facă „primul” televizor eliberat de fire, LG Signature OLED M de 97 de inch.

Am văzut noile televizoare Samsung Neo QLED 2022

Am fost la evenimentul local de prezentare al televizoarelor Samsung Neo QLED 2022. Mă rog, nu chiar eveniment, ci prezentări individuale. Eu am nimerit cu Radu și după noi au fost cei de la Cavaleria. Azi am văzut că a fost și Marius.

LG G2 2022 include primul OLED de 97 de inch din lume

LG Electronics (LG) a lansat în cadrul CES 2022 cea recentă gamă de televizoare. Seria LG G2 2022 include primul OLED de 97 de inch din lume. Au prezentat un nou model de 83 de inch și gama de televizoare de 55, 65 și 77 de inch. De asemenea, au prezentat primul televizor OLED de […]
TV Samsung Neo QLED QNA90A 0001 (14)

Testat: televizor Samsung Neo QLED QNA90A de 55 inch

Am testat un Smart TV Samsung Neo QLED QNA90A cu diagonala de 55 inch. La mine ar intra și de 60 sau 65 de inch, dar montatul devine o problemă. Pentru a-i monta picioarele trebuie pus pe display, ceea ce nu e recomandat când ai de-a face cu un dispozitiv masiv. Apoi trebuie ridicat pe […]