asus zenfone 11 ultra

Asus Zenfone 11 Ultra se lansează oficial pe 14 martie

Asus tocmai a confirmat detalii despre următoarea lansare a telefonului Zenfone 11 Ultra. Acesta va fi dezvăluit oficial pe 14 martie. Posterul de lansare confirmă că următorul Zenfone va fi dezvăluit la ora 20:00 ora Taipei (13:00 CET/ 8:00 ET) și va arătat de asemenea la New York și Berlin, ceea ce implică telefonul va […]
stiri pe scurt

Știri pe scurt – 21 februarie 2024

Situația din Ucraina se complică în timp ce aliații trag de timp cu ajutoarele. Rușii nu au arme sofisticate, le cad avioane zilnic, pierd mii de oameni, tancuri și alte echipamente. Dar merg mai departe deocamdată.
stiri pe scurt

Știri pe scurt – 20 februarie 2024

Apropo de ce scriam ieri, fostul polițist Godină a făcut ieri o adevărată criză de nervi (meltdown). Aceleași stereotipuri din anii 1990: că fetele se îmbracă prea atrăgător, că prea ies în oraș cu necunoscuți și altele asemenea.
Xiaomi 14 Ultra

Xiaomi 14 Ultra este primul concurent real pentru S24 Ultra

Xiaomi 14 Ultra a fost reconfirmat din mai multe surse pentru lansarea pe 25 februarie. O să fiu la eveniment și vă scriu în detaliu. Modelul flagship pare să fie primul concurent real pentru Galaxy S24 Ultra, atingând cam toate capitolele la care este lăudat modelul Samsung.
stiri pe scurt

Știri pe scurt – 19 februarie 2024

În România nu a fost niciodată o discuție publică coerentă despre abuzurile asupra femeilor și masculinitatea toxică. Fata asta a produs o mică revoluție, iar cea mai stupidă reacție a fost că uite, vorbește ca un băiat și atunci merită înjurată.
pliabile pareri

Tu ai trece pe smartphone pliabil? Trei zvonuri de analizat

Tu ai trece pe smartphone pliabil? Votează și în sondaj. Întreb mai mult de curiozitate. Aș trece pe unul, dar să fie făcut cum vreau eu. Cele două modele de acum, Flip și Fold, sunt irelevante. Fold e prea pătrat, Flip e prea mic. Cam toți producătorii le-au făcut cam la fel.
stiri pe scurt

Știri pe scurt – 16 februarie 2024

Cum văd istoricii un nou atac rus asupra Europei: cam la fel ca în primul război mondial. Cei care fac astfel de analize uită că NATO are clar supremație și pe mare, dar și în aer și s-ar termina asaltul în primele 12 ore.

Orange: scădere la nivel anual, dar trimestrul 4 a fost pozitiv

Grupul Orange România a anunțat rezultatele financiare pentru al patrulea trimestru din 2023. În România, în 2023 cifra de afaceri este de 1,551 de miliarde de euro, în scădere cu 1,2% față de aceeași perioadă a anului trecut. În al patrulea trimestru, Grupul Orange România a realizat o cifră de afaceri consolidată de 407 de […]